Första veckan avklarad

 

Första veckan i Merida avklarad och den har gått väldigt snabbt.

Det har varit ungefär som man hade väntat sig. Man har fått komma in i de spanska jobb-rutinerna och vi har fått komma på lösningar till att  få i oss den mat vi behöver, städning av lägenheten osv.

Praktikplatsen är jag (Philip) nöjd med då de håller på med bl.a. ritande av el-scheman och motor-installationer vilket jag tycker är skoj. Arbetet är ganska avancerat jämfört med uppgiferna i skolan men detta är bara positivt då man lär sig mycket. Det enda som är lite negativt med praktikplatsen är kommunikationen med de spanska folket då de inte har så stor engelsk kunskap men det går att lösa med en blandning av lite enkel spanska och engelska från min sida.

På eftermiddagar och  kvällar efter att alla har slutat jobba finns det inte så mycket att göra i lägenheten men istället för att sitta och ha tråkigt blir det oftast att vi går ut och upplever den spanska kulturen istället vilket är kul:)

Mvh

Philip, Mathias och Hakim.

En reaktion på “Första veckan avklarad”

  1. Hej killar!

    Vad roligt att läsa om hur ni har det och att ni blir utmanade i era kunskaper. Så värdefullt!

    Tror ni kan komma långt med lite social skills (och set har ni ju!) och språkblandningar. Ska bli kul att höra mer om hur ni har haft det när ni kommer hem!

    Hälsar Elin Ahx

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *