CACERES

HOLAAAAAA!!

Fredag kväll var supermysig, vi gick ut för att äta på en uteservering med våra 2 vänner men när vi gick därifrån hade vi fått 5 nya! Visst, resturangen sög, maten tog över en timme och vi fick t.o.m. Vänta på notan i 40 minuter…helt galet!! Men det gör mig ingenting faktiskt jag hade det så trevligt med våra nya vänner att jag glömde bort vart jag var!

Idag(lördag)

Vilken uuunderbar dag vi har haft! Vi blev hämtade klockan 08.00 imorse och begav oss mot Caceres.
Där hade vi 5 timmar på oss att gå runt och titta lite, och oj vilken fin stad!! Vi var verkligen överallt! Men min favoritplats var definitivt den gamla romerska staden eller vad man kan kalla det. Det var en helt annan värld där inne, verkligen som på film och jag blev helt förtrollad av människorna, utsikten, byggnaderna och musiken. Jag ville inte därifrån!! Men sen kom jag ut till verkligheten och blev rätt så hungrig så vi satte oss och åt lite mat och myste i solen.

To do list

Jag har en ”to do list” och nä det är inte alls töntigt alla borde ha en! I alla fall, nummer 7 på listan är att plocka en citron direkt från ett träd. Och när jag berättade detta för våra nya vänner så blev dem rent chockade, det är ju rätt vanligt med apelsin och citronträd här, så vi gick hem till en gammal tant som dem kände och spenderade lite tid med den familjen, och sen gick vi ut till deras trädgård, och där var dem, citron och apelsinträden. Tror inte jag behöver skriva mer om hur lycklig jag är, det gör bilderna rätt så bra åt mig!!

Ses snart igen, adiós!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *