Lärare på fritiden

Hej igen!!

Igår var en tuff dag jag jobba 2 pass hukandes så min rygg mår inget vidare just ju. Och när jag ääääääntligen blev klar där så skulle jag till universitetet och hjälpa till på engelskan. Men en Positiv överraskning, Felicia var också där och satt i ett rum med barnen, hur kul?? Det är förvånande hur få människor här som kan engelska, det kommer folk till universitetet i alla åldrar från 10-65 år. Men barn e såå kul för dem lär sig så snabbt, dem e som små tvättsvampar som bara suger upp all information, otroligt!

Efter lektionen som håller på till ca 21 så bjöd Nela oss på mat som tack för hjälpen. Och vi åt ”glada potatisar” som jag har saknat potatis!!!!!

Dagarna bara flyger förbi nu och jag vill inte åka hem! Så snälla söta rara Martin om du läser detta kan du inte snälla låta oss stanna här några veckor till??😇😇😇😇😇

Ha de bäst och adioooos mina vänner!

En reaktion på “Lärare på fritiden”

  1. Vad roligt att läsa Dorontina! Jag förstår att ni trivs! Och, vilken lyx för spanjorerna att få lite experthjälp från er när det gäller engelskan! Nu ska jag läsa lite mer i er blogg.

    Ha det riktigt fint till vi ses!

    Hälsar Elin Ahx

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *