Sista dagen på Marita Rial

Känns som det är många ”sista” saker man gör nu..tyvärr…
Men jaja, man får försöka vara positiv istället. Det var min sista arbetsdag idag då jag fick ledigt imorgon eftersom jag har jobbat dubbla pass så många gånger nu. Så det ska faktiskt bli skönt att få ta en sovmorgon på en fredag och försöka packa ihop sina grejer och städa lite smått, det är ju snart dags att lämna!

Annars så har jag haft en jättebra dag idag! Jag har gått och längtat hela veckan enda sen min chef berätta att jag skulle få vara med på fotograferingen med barnen! Det var såååå kul och häftigt att få vara med där. Barnen var så himla duktiga och dem var så fina i kläderna jag kunde inte vända bort blicken en sekund för jag ville inte missa något! Svårt att beskriva känslan jag fick, men detta var något av de bästa som hänt här nere, fantastiskt!
Jag tog faktiskt med mig Felicia till fotograferingen också och hon var också helt mållös! Jaja, nog om de! Imorgon så är det carneval här i Merida, ska vi dit? JAAAA och jag ser fram emot det extra mycket efter allt positivt jag har hört om den! Det är så kul att se hur glada folk blir när carnevalen nämns.

Jag ska försöka ta en massa fina bilder imorgon så ni kan få se hur det ser ut!

Hörs av mer imorgon, godnatt bloggen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *