Rektor och lärare från Sardinien på jobskuggning på Vipan 20/8-1/9

Rektor Rosella Uda  (vänster på bilden) och historieläraren Giuliana Damurtas från IIS ”G.A. Pischedda”, från ön Sardinien (Bosa) i Italien, kommer att vara med oss under två veckor och lära sig lite om hur vår verksamhet fungerar. Giuliana kommer att följa mig, Martin Martinez men besöker gärna andra lektioner inom gymnasiegemensamma- och karaktärsämnen. Rosella kommer att följa skolledningen och sätta sig in i det svenska skolsystemet och hur skolan drivs Deras skola i Bosa är ett gymnasium med både teoretiska och yrkesinriktade program, däribland Hotell, Restaurang och Naturbruk. Elever och lärare driver en hel farm med tillverkning av allt från ost och korv till vin och inläggningar, som det säljer till allmänheten. Besök gärna deras hemsida: http://www.iisgapischeddabosa.gov.it/

För frågor kontakta Martin Martinez: martin.martinez@lund.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *