Dag tre på Malta

Nu är dag tre avklarad och det har varit spännande. Idag hade vi engelska lektioner igen som började kl.09.00. Denna gången blev vi två grupper istället för tre, sen efter lektionen var slut fick vi en halvtimmes rast. Vid kl.13.00 hade vi alla ett möte om hur praktikperioden kommer se ut och vad de förväntas av oss. På mötet fick vi reda på var man hade sin praktik och hur man kunde ta sig dit. Vi alla fick var sin busskort som man kan åka tolv gånger på, skulle det ta slut kunde man hämta ett nytt på skolan. Efter mötet var slut gick vi alla och besökte våra praktikplatser. När alla hade besökt sin praktikplats bestämde vi att de som ville att vi skulle träffas nere på stranden tillsammans med Katharina och Rolf. Vi träffades en stund och vissa valde att även ta ett dopp i havet, fast även om vattnet inte var så varmt. Kort därefter gick vi alla hem för det började bli kallt. Vi ser framåt imorgon när praktiken börjar på riktigt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *