Dag 4 på Malta

Idag började dagen lite tidigare för oss. Vi skulle vara på skolan redan halv åtta för att träffa vår mentor som skulle visa oss runt. Hon satt dock fast i trafiken så hennes assistent visade oss runt istället, och vi förstod snabbt att skolan här är väldigt mycket rörigare än den svenska skolan. Vi fyra tjejer är i barngruppen med 2-3-åringar och 4-åringar. Det känns inte riktigt lika organiserat som man har det i Sverige, men det är spännande att se detta också. Hur mycket det kan skilja sig åt mellan den svenska förskolan och den Maltesiska skolan. Det var en väldigt intressant dag och det ska bli spännande att få fortsätta här i 2,5 vecka och se lite mer av deras pedagogiska verksamhet.
När praktiken var slut så gick vi tillbaka till huset där vi bor och tog det lugnt, och senare gick några av oss ner till stranden och Bay street och kollade i lite affärer, och vid 19 så hade vi bokat bord på en restaurang eftersom Rolf och Katharina åker hem till kalla och snöiga Sverige imorgon.
Vi önskar därför de en trevlig resa och så hoppas vi på att vi får det fortsatt bra här nere på Malta.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *