Dag fem på Malta

Nu är ännu en dag avklarad på Malta och tiden bara flyger iväg. Dagen har inte direkt varit annorlunda från igår, men vi har märkt några skillnader på skolan här jämfört med Sverige. Vi märkte att det inte fanns någon närvarolista när barnen kom eller skulle hämtas, uteplatsen för barnen var en liten yta som är inhägnat, det finns inga sovrum för barnen, på de minsta barnen bytar man blöjor i samma rum som de äter och leker, barnen tar med sig matlåda då frukosten äts först och det barnen inte åt upp äter de på lunchen. Det finns inga tydliga regler som t.ex. att barnen springer runt när de ska äta utan att bli tillsagda.

Även fast det finns stora skillnader är det väldigt intressant att se och detta kommer att bli en fortsatt spännande praktik.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *