Dag 9 på Malta

Så, nu är tjejerna från BF klara med sitt bloggande och det är Linus L, Linus B, Cajsa och Linneas tur att ta över.

Linneas dag: Varje dag börjar med att vår ”enhetschef” bjuder på kakor, dagens höjdpunkt. Dagens praktik började med kalibrering av vågar, men eftermiddagens planer ändrades på grund av ett akutlarm som kom in i under lördagen. Det är luckan i ett labbskåp som i datorn inte indikerar att den är stängd, även om PLC:t gör det. Hela eftermiddagen gick åt till att försöka lösa detta utan att lyckas, då företaget endast har ett labbskåp av denna modellen är det nämligen ingen som har utbildning till den. Till sist skickade de hem mig, och efter många om och men kom vi tillbaks till Pembroke.

Det jag tycker är mest tillfredsställande med att åka ut på jobb är att få se lite av landsbyggden istället för alla husen vi alltid ser. Bilder från dagen, samt vad jag tror är Maltas vanligaste växt. Dessa kaktusar finns i mängder!

Labbskåp

 

Kalibrering
Landsbygd
Kaktusar

 

Cajsas dag: Jag började dagen med ett meddelande från chefen där det stod att vi (jag, Martin och Ezzy) var lediga.
Jag somnade om, eftersom jag inte var tvungen att fixa mig inför jobb, och vaknade vid 12 ungefär. Därefter bestämde jag och min kompis Natte, som bor här på Malta, att vi skulle ses och han skulle visa mig lite vad som finns där han bor, i Sliema. Så jag fixade mig och tog bussen dit. Vi chillade hemma hos honom ett tag, sen gick vi ut till hamnen i Sliema.
Vi gick till ”kattparken”, dvs en park där det ofta ligger VÄÄÄLDIGT mycket katter, idag var det dock bara en eller två katter där, så jag blev lite besviken.
När jag varit med honom i ungefär två timmar bokade han en taxi hem till mig, så jag åkte hem och åt lite, sen väntade jag på Linnea.
Vi åt middag med resten av de som bor här och nu bloggar vi.

Kattparken i Sliema
Hamnen i Sliema
Hamnen i Sliema
Galning som snorklade

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *