Dag 12 i Malta

Linus Björkqvists dag:

Idag är det internationella kvinnodagen och då passade barnen på att hylla sina mammor genom att sätta sina händer i arbete och tillverka solrosor till sina mammor (som de fick av sina barn när de blev hämtade). Det var intressant att se att skolorna i Malta engagerar barnen i jämnställdhet och försöker lyfta fram kvinnorna i samhället.

Idag jobbade vi även med barnens stora uppträdande som ska spelas upp nästa fredag. Uppträdandet följer ett sommartema med blommor och bin och tanken bakom föreställningen är att barnen ska träna upp sin grovmotorik och lära sig memorera instruktioner. Barnen kämpade hårt och vi alla tyckte att de var väldigt duktiga.

 

På eftermiddagen gick jag, Lukas och Linus ner till en spelhall i St. Julian för att spela en omgång biljard. Nu är vi hemma 21.00 och varvar ner.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *