Torsdagen den 10 maj 2018 – ”Learning by doing”  , Amadips motto

Idag har vi besökt Amadip Esment, en gymnasieutbildning/ yrkesutbildning för ungdomar med varierande funktionsnedsättningar. Skolan samarbetar med många företag som elever efter sin gymnasieutbildning har möjlighet att få arbete hos. Personal från Amadip stöder elever på arbetsplatsen även efter avslutad gymnasieutbildning.

Vi har idag arbetat tillsammans med Amadips elever i köket, bageriet och serveringen. Ett fantastiskt samarbete som gick bra fast inte eleverna kunde prata så mycket med varandra. Kroppsspråk är perfekt och det gäller att försöka, vilket alla eleverna gjorde.

I fredags kväll åt vi en god måltid  på Amadips ”fina” restaurang i Palmas centrum.

På tisdag kommer personal och elever från Amadip och besöker oss på hotellet.

Soliga hälsningar från oss alla på FÅNP 14-15.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *