Tisdagen den 15 maj

Idag har vi haft besök av 14 spanska elever. Det var kul. Vi gick en tipsrunda och jag gick med en som heter Juan, något i den stilen. Det var lite stelt eftersom vi inte förstår varandra, men vi försökte ändå kommunicera med tecken till varandra och det gick bra. Sen när vi hade gjort det så hade vi ett gympapass, med lite olika rörelser o lite så. Efter Maddes gympapass badade vi eller så spelade vi kort. Sen efter det så åt vi lunch. Idag på menyn så var det någon form av pastagrej o någon fisk o lite pommes osv. Sen efter en god lunch så samlades vi igen o hade en genomgång om vad som hade hänt under dagen. Sen var det prisutdelning för vilka som hade mest rätt svar under tipsrundan. J

Carro

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *